Landbrugsmaskiner

Hos Dansk Maskincenter A/S har vi fokus på landmænd - både på fuldtid og deltid. Det betyder, at vi har et stort sortiment af landbrugsmaskiner. Dette omfatter ikke blot et hav af traktorer, høstmaskiner og gødningsmaskiner, men også andre former for landbrugsudstyr.

Har du behov for at udvide dit arsenal af landbrugsmaskiner, er du derfor havnet det rette sted. Til hver en tid finder du nemlig et stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg hos Dansk Maskincenter A/S, hvilket omfatter både brugte og nye maskiner.

Ingen produkter i denne kategori.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at tage kontakt til en af vores afdelinger. Der kan være maskiner på vej ind, som endnu ikke er nået at komme her på hjemmesiden, Du finder alle telefonnumre her.

Stort udvalg af traktorer

Har du planer om at investere i en ny traktor? I så fald står vi klar til at hjælpe. Vi har altid et stort udvalg af traktorer på lager. Til trods for, at vi arbejder med salg af landbrugsmaskiner af forskellige karakter, skal der ikke herske tvivl om, at det især er traktorer, der er vores fokus.

I vores udvalg kan du finde traktorer fra en lang række mærker, hvis du ønsker at købe brugt. Har du et ønske om at købe en ny traktor, er vores brand Massey Ferguson. Det er et mærke, der er kendt for høj kvalitet og stor alsidighed, hvorfor deres sortiment selvfølgelig også har noget for dig.

Høstmaskiner klarer vi også

Blandt vores udvalg af landbrugsmaskiner, er der et hav af store landbrugsmaskiner at finde. Blandt andet kan vi bryste os af at have et stort udvalg af høstmaskiner. På lige fod med vores traktorer, er der både brugte og nye høstmaskiner at finde blandt udvalget her på siden.

Er dit ønske at investere i en ny mejetærsker, er det derfor noget, vi gerne hjælpe med - uanset om den skal være brugt eller ny. Hvis du vil købe en ny mejetærsker, vil du have flere modeller at vælge mellem, men mærket vil selvfølgelig være Massey Ferguson.

Bredt sortiment af øvrige landbrugsmaskiner

Da vi vægter det højt at kunne hjælpe landmænd med at dække deres behov med maskiner, har vi selvfølgelig et stort udvalg. Det begrænser sig derfor ikke blot til traktorer og høstmaskiner, om end de selvfølgelig udgør en stor del af udvalget.

Hertil har vi dog også et stort udvalg af blandt andet hø- og græsmaskiner, så- og plantemaskiner samt gylle- og gødningsmaskiner. Ikke nok med det, så kan vi også bryste os af maskiner til sprøjtning, afgrødehåndtering, vanding, jordbearbejdning og mere. Uanset hvad du søger, så kan vi hjælpe dig med dette.

Hjælper også med tilbehør og reservedele

Vores udvalg består dog ikke blot af maskiner og vogne. Vi har også et udvalg af en lang række forskellige former for tilbehør og reservedele. Er du f.eks. på jagt efter en ballepresser, så klarer vi også dette? Det samme gælder, hvis du skal bruge en frontlift.

Har du et ønske om at tage et nærmere kig på vores udvalg, eller har du brug for hjælp til at finde den rette maskine, så tøv ikke med at besøge os. Du finder os i hhv. Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund, hvor vi altid står klar til at hjælpe.