Mejetærsker

Hvis du har planer om at købe en mejetærsker, er du landet det rette sted. På denne side vil du nemlig kunne finde vores udvalg af mejetærskere. I og med, at vi altid har en lang række mejetærskere til salg, finder du naturligvis også en mejetærsker til salg, der er ideel for dig.

Hos Dansk Maskincenter A/S vægter vi det meget højt, at vi kan hjælpe enhver landmand med at finde en ideel mejetærsker. Det gør sig gældende, hvad enten man arbejder med sit landbrug på fuld tid eller på deltid.

Stort udvalg af mejetærskere

Her på siden kan du finde alle vores mejetærskere. Der er stor udskift i det, da maskinerne kommer og går. Du kan dog vide dig sikker på, at der til hver en tid vil være et stort udvalg af mejetærskere at vælge mellem.

Det er naturligvis ensbetydende med, at du også kan finde en mejetærsker, der lever op til dine krav. Det gør sig gældende, hvad enten du stiller høje krav eller ej. Vi har nemlig sørget for, at vores udvalg ikke blot er stort, men også meget differentieret. Det sikrer, at det indeholder noget for enhver.

Både brugte og nye maskiner

Udvalget af mejetærskere her hos os, består af både brugte og nye mejetærskere. Blandt de bruge maskiner er der som regel flere mærker at vælge mellem. Det er ikke tilfældet, hvis du vil købe en ny mejetærsker. Her har vi nemlig valgt at holde fokus på mærket Massey Ferguson.

Beslutter du at købe en Massey Ferguson, er du sikker på, at du får god værdi for pengene. Ønsker du at holde prisen i bund, anbefales det dog at købe en brugt model. Hvad enten du køber brugt eller nyt, rådgiver vi naturligvis gerne, hvis du har brug for assistance til at træffe din beslutning.

Hvad koster en mejetærsker?

Det er vanskeligt at give et konkret på dette. Der er nemlig stor forskel på, hvad vores mejetærskere koster. Først og fremmest er der stor forskel på hver af de mange modeller, hvorfor det er helt naturligt, at priserne også varierer.

Derudover er der også betydelig forskel på prisen, alt afhængigt af, om du køber brugt eller ej. Her på siden vil du støde på maskiner, der koster fra omtrent 330.00 kr. op til 4,5 millioner kr. Fælles for alle priser, du bliver præsenteret for her på siden er, at de er angivet ekskl. moms.