Plæneklipper Dansk Maskincenter
Husqvarna plæneklippere

Husqvarna Plæneklipper Dansk Maskincenter

Klip med stil

Vil du gerne have en perfekt plæne, som også sikrer brugervenlighed og fremragende resultater år efter år.

Vi tilbyder et bredt udvalg af plæneklippere og forskellige klippemetoder – nogle endda med firhjulstræk. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, vil du få arbejdet udført med et førsteklasses resultat.

Husqvarna Plæneklipper Dansk Maskincenter5

Robust og pålidelig

Kvalitet og holdbarhed kendetegner alle Husqvarnas plæneklippere, uanset om du er på udkig efter en mindre plæneklipper til hjemmebrug eller en professionel model til brug til hårde og lange arbejdsdage. Uanset behov og forhold kan du være sikker på, at Husqvarna har en model, der har kvaliteten til at holde, år efter år.

Ergonomisk og effektivt

Alle Husqvarnas plæneklippere, inkl. Husqvarnas manuelle plæneklippere, er effektive og yderst ergonomiske. Gennem funktion og design har vi holdt fokus på at sikre, at du får de resultater, du forventer af din Husqvarna-plæneklipper, med nem og intuitiv betjening og håndtering. Fremragende manøvredygtighed og funktioner som vibrationsdæmpende håndtag sikrer ergonomisk betjening. En robust ramme og kvalitetsdetaljer betyder også længere holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Husqvarna Plæneklipper Dansk Maskincenter1

Plæneklippere til en perfekt græsplæne

Husqvarna tilbyder et bredt udvalg af både batteri- og benzindrevne plæneklippere med forskellige klippemetoder og drivsystemer. Kraftfulde og pålidelige, uanset om du foretrækker opsamling eller findeling, med fremragende luftgennemstrømning og rummelige klippeskjolde, der er optimeret til et perfekt resultat. De leveres alle med en række smarte og praktiske funktioner. Vi ved, at alle plæner og behov er forskellige, og derfor kan du altid finde en maskine med netop de funktioner, du har brug for, så du kan opnå gode resultater på den mest behagelige måde.