Buskrydder Dansk Maskincenter
Husqvarna buskrydder

Husqvarna Buskrydder Dansk Maskincenter1

Én buskrydder til alle formål

  1. Effektivitet: Husqvarna buskryddere er effektive og kraftfulde, hvilket gør det nemt at fjerne ukrudt og trimme græsset på vanskelige steder.

  2. Præcision: Husqvarna buskryddere er også kendt for deres præcision, hvilket gør det muligt for brugeren at trimme græsset nøjagtigt, som de ønsker det.

  3. Letvægt: Husqvarna buskryddere er designet til at være lette og nemme at håndtere, hvilket betyder, at brugeren kan arbejde i længere perioder uden at blive træt.

  4. Holdbarhed: Husqvarna buskryddere er også designet til at være holdbare og robuste, hvilket betyder, at de kan vare i mange år, selv med hyppig brug.

  5. Fleksibilitet: Husqvarna buskryddere er designet til at være alsidige og kan bruges til at trimme græsset på vanskelige steder, fjerne ukrudt, beskære træer og buske og andre opgaver.

  6. Ergonomi: Husqvarna buskryddere er designet med ergonomi i tankerne, hvilket betyder, at de er behagelige at bruge i længere perioder uden at forårsage træthed eller ubehag.

  7. Miljøvenlige: Husqvarna buskryddere er også kendt for at være miljøvenlige, da de bruger mindre brændstof og genererer mindre emissioner end ældre buskrydderteknologier.

Husqvarna Buskrydder Dansk Maskincenter3

Ergonomi er lig med komfort

En buskrydder fra Husqvarna er afbalanceret og komfortabel at arbejde med. Eksempelvis kan det ergonomiske håndtag justeres, så du opnår den største effekt. Buskrydderen har også et ekstra langt skaft, så du kan nå alle de steder, du vil.

Hos Husqvarna går vi op i ergonomi – hele vejen igennem. Det betyder også, at Husqvarnas buskrydder er ergonomisk designet både til transport og til brug. På den måde kan du ubesværet anvende buskrydderen i længere perioder. Det betyder også, at du hurtigere kan blive færdig med arbejdet, da du med en buskrydder fra Husqvarna minimerer antallet af pauser, som du er nødsaget til at tage.

Resultatet er, at du hurtigt vil opleve Husqvarnas buskrydder som en direkte forlængelse af din egen krop. I samarbejde med Husqvarnas maskine klares enhver opgave

Husqvarna Buskrydder Dansk Maskincenter

Mindre miljøpåvirkning

Sammen kan vi minimere vores belastning af miljøet. En Husqvarna buskrydder er udstyret med den unikke X-TORQ® motor. Den reducerer udstødningsemissioner med op til 75 % og øger brændstofeffektiviteten med op til 20 %. På den måde kan du nemt og effektivt få klaret buskrydningen – samtidig med, at du minimerer påvirkningen på miljøet.

Alle Husqvarna buskryddere leveres med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er maskinen altid klar, når du er.

Hos Husqvarna forsøger vi altid at udvikle Husqvarnas buskrydder, så den skubber grænserne for, hvad der er muligt. Vi vil minimere miljøpåvirkningen og samtidig skabe et haveredskab, der klæder dig på til alle typer af opgaver. På den måde får du det bedste af begge verdener, når du vælger en buskrydder fra Husqvarna.