Traktorer

Hvis du er på jagt efter en traktor, er du havnet det rette sted. Hos Dansk Maskincenter A/S fører vi nemlig et stort sortiment af traktorer. Derfor har vi med stor sandsynlighed også en traktor for dig, uanset hvad dine behov og krav er.

Vores fokus er på landmænd, hvorfor vores udvalg af traktorer også bærer præg af dette. Vi har dog til hver en tid et meget alsidigt sortiment. Derfor har du ikke nogen grund til at betvivle, hvorvidt du finder en traktor til salg her hos os, der appellerer til dig.

Traktorer til ethvert behov

Uanset hvilket formål din traktor skal tjene, vil du kunne finde en maskine her på siden, der kan dette. Vi sigter nemlig efter altid at have et alsidigt og differentieret udvalg, hvilket sikre, at vi har traktorer til salg til ethvert behov - stort som småt.

Er du på udkig efter en ny traktor til dit landbrug eller anden forretning, er du derfor havnet det rette sted. Her hos os har vi nemlig både store og små traktorer, hvilket sikrer, at der ikke blot er noget til ethvert behov, men at der også er noget, der passer til stort set ethvert budget.

Både nye og brugte traktorer

Udvalget af traktorer hos Dansk Maskincenter A/S består af både nye og brugte traktorer. Det betyder, at du kan finde din næste traktor her på siden, uanset om du foretrækker at købe brugt eller nyt. Udvalget er dog mere blandet, når det kommer til de brugte traktorer.

Blandt vores brugte maskiner, vil du nemlig støde på mærker som New Holland, Claas, Fendt og Valtra. Hertil vil en stor del af udvalget dog også være udgjort af maskiner fra Massey Ferguson, da det er det amerikanske mærke, der er vores primære mærke indenfor traktorer.

Stort udvalg af Massey Ferguson-traktorer

I og med, at det er Massey Ferguson, der er vores primære mærke, vil du også støde på et stort udvalg af traktorer fra det amerikanske mærke. Det er et mærke, der har rigtig mange år på bagen, da deres rødder går helt tilbage til året 1847, hvor Daniel Massey grundlagde Massey Manufacturing Company.

I 1891 blev virksomheden fusioneret med A. Harris and Son Implement, hvorefter det skiftede navn til Massey-Harris Company Limited. I 1953 blev firmaet fusioneret på ny, og denne gang med Harry Ferguson Limited, hvorefter det skiftede navn til Massey Ferguson Company.

I dag står Massey Ferguson bag en lang række traktorer. Det sikrer, at du også kan finde en traktor, der lever op til de krav, du har til den. Det gør sig gældende, uanset hvad du skal bruge den til, hvad du stiller af krav, og hvorvidt du skal bruge den til landbrug eller ej.

Altid klar til at hjælpe

Har du planer om at købe en ny traktor, men føler du dig på bar bund, så tøv ikke med at rette henvendelse til os. Vi står altid klar til at hjælpe, og hjælper derfor også gerne dig med at finde frem til den helt rette traktor.

I dag er vi at finde i fire byer, hvorfor du kan finde os i hhv. Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund. Ønsker du hjælp til at investere i en ny eller brugt traktor, skal du derfor være hjertens velkommen til at besøge os i en af vores fire butikker.

Vi lægger vægt på at hjælpe vores kunder med at finde den rette maskine, og samtidig levere den bedst mulige service. Såfremt det ønskes, er vi naturligvis også åbne for at tage imod din nuværende traktor i en byttehandel, hvis du beslutter dig for at ville handle.