Maskiner til have og park

Driver du en gartnerivirksomhed? Har du en stor have eller park, der skal passe? Eller vil du bare ikke gå ned på udstyr?

I alle tre tilfælde er du havnet på den rette side. Her finder du nemlig vores store udvalg af professionelle havemaskiner, som dækker over plæneklippere, ATV'er, rotorklippere og meget andet.

På denne side finder du derfor enhver form for have- og parkmaskine, du kunne få brug for. Det gør sig gældende, uanset om det er til eget brug, eller om det er maskiner, der skal bruges i forbindelse med en virksomhed.

Ingen produkter i denne kategori.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at tage kontakt til en af vores afdelinger. Der kan være maskiner på vej ind, som endnu ikke er nået at komme her på hjemmesiden, Du finder alle telefonnumre her.

Stort udvalg af havetraktorer og plæneklippere

Til trods for, at vi har et udvalg af forskellige maskiner til have og park, er en stor del af udvalget udgjort af havetraktorer og professionelle plæneklippere.

Det skyldes naturligvis, at det er en af de vigtigste former for have- og parkmaskiner, der findes. Af samme grund er det heller ikke hvilke som helst plæneklippere, du finder her hos Dansk Maskincenter A/S.

Vores udvalg af plæneklippere udgøres nemlig primært af maskiner fra Husqvarna og Hustler. Begge mærker er kendt for deres høje kvalitet og driftssikkerhed. Derfor er du garanteret, at det er have maskiner, der holder i mange år.

Køb park- og havemaskiner hos Dansk Maskincenter

Har du planer om at investere i nye park- og havemaskiner, er vi klar til at hjælpe. Det gør sig gældende, uanset om du ønsker at erhverve dig en ny plæneklipper eller en sneslynge.

Foruden et stort udvalg af forskellige maskiner, har vi selvfølgelig også både udstyr og tilbehør hertil. Derfor forhandler vi f.eks. også et udvalg af sneplove eller saltspredere, der er lavet til traktorer og havetraktorer.

Vi går ikke på kompromis

Beslutter du dig for at købe en havemaskine hos Dansk Maskincenter A/S, er du garanteret en høj kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med, hvad der finder vej til vores udvalg - uanset om det er en brugt eller ny maskine.

Derfor forhandler vi udelukkende maskiner fra anerkendte mærker, der er kendt for høj kvalitet. Det omfatter bl.a. Husqvarna, Hustler, Stiga og deslige.