Hækkeklipper Dansk Maskincenter
Husqvarna hækkeklipper

Husqvarna Hækkeklippere Dansk Maskincenter1

Maksimer din arbejdstid

Vælg mellem hækkeklippere med brændstofmotorer eller med batteri. De højteknologiske batterier gør hækkeklippere lige så effektive på batteri som på brændstofmotor. På den måde skal du ikke gå på kompromis, hvis du foretrækker en hækkeklipper, der kører på batteri. Batteriet lader dig maksimere din arbejdstid, og så er det let og støjsvagt.

Med hækkeklipperens lange sværd kan du optimere din arbejdstid, da du nemmere og hurtigere kan nå alle hjørner af din hæk.

Du har også mulighed for at justere hækkeklipperen til dine behov, så den er så komfortabel og effektiv som muligt. Husqvarnas hækkeklipper kommer i tre modeller, så du kan få den perfekte model til din hæk.

Hvis det er første gang, at du skal have en hækkeklipper, bør du vælge basismodellen. Du får en bundsolid hækkeklipper til en fornuftig pris, der kan klare de fleste almindelige hække. Er du interesseret i at opgradere til den sikre vinder, bør du vælge Husqvarnas populære allround model. Hækkeklipperen klarer ubesværet alle typer hække og er den perfekte tilføjelse til dit arsenal.

Hvis du er typen, der ikke går på kompromis med kvalitet og vil have den ultimative professionelle hækkeklipper, så skal du vælge Husqvarnas professionelle model. Du får en hækkeklipper, der udmærker sig i alle situationer og aldrig skuffer.

Husqvarna Hækkeklippere Dansk Maskincenter4

Allround-maskine, som altid er klar til brug

Med en Husqvarna hækkeklipper er du garanteret en sikker, alsidig og komfortabel maskine. Det bageste håndtag kan justeres, så du kan klippe siderne og toppen af hækken, og den forlængede klipper gør, at du bedre kan nå. Den er også mindre trættende at arbejde med, fordi den kan justeres.

Husqvarna hækkeklippere er alle udstyret med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er din hækkeklipper altid klar, når du er.

Uanset hvilken type hæk du skal klippe, har Husqvarna en hækkeklipper, der kan klare opgaven. Vi er stolte af at tilbyde en række forskellige modeller af hækkeklippere, så du kan få netop den, der passer til din hæk.

Husqvarna Hækkeklippere Dansk Maskincenter2

Ægte ergonomiske fordele

· Nå dit mål med Husqvarna hækkeklippere

· En holdbar ven

· Finjuster din oplevelse

Dine arbejdsbetingelser er Husqvarnas anliggende. Derfor har vi været så omhyggelige med de ergonomiske detaljer. De effektive vibrationsdæmpere på Husqvarnas hækkeklipper absorberer vibrationer for at skåne dine arme og hænder. Takket være motorens placering dirigeres udstødningsgasserne væk fra dig, og for at være ekstra behagelige er alle Husqvarnas modeller også udstyret med bløde håndtag. Du får den samme professionelle kvalitetsmaskine, som du altid har brugt, men med et meget mere skånsomt design.