Robotplæneklipper Dansk Maskincenter
Husqvarna automower

Husqvarna Robotplæneklipper Dansk Maskincenter4

Til alle haver

Med Husqvarna Automower® får du timevis af fritid. I stedet for at slå græsset kan du tilbringe tid med familie og venner og deltage i aktiviteter, der er sjovere. Og imens bliver din græsplæne holdt i perfekt stand af din robotplæneklipper. Lydløst og uden problemer i regnvejr og solskin.

Enhver have er unik. Når det er sagt, dækker de mange forskellige modeller i det brede udvalg af Automower® alt fra mindre byhaver til udfordrende arealer på op til 5.000 m2. Det er et kendetegn for Husqvarna Automower®, at den sikrer fuld dækning af komplekse haver med fjerne arealer og trange områder.

Husqvarna Robotplæneklipper Dansk Maskincenter2

Det klogeste valg

Alle Automower®-komponenter er blevet omhyggeligt designet til at være så intelligente og brugervenlige som muligt. Tro mod arven fra Husqvarna udnytter Automower® den nyeste teknologi og leverer samtidig den høje pålidelighed, der kendetegner svensk teknik.

GPS-assisteret navigation og indbyggede sensorer hjælper med at justere driften i Automower® i henhold til faktorer som græsvækst, vejrforhold og vanskelige arealer. Uanset hvor kompleks din have er, vil hele græsplænen altid se sund og velplejet ud med en lille mængde eller ingen mos.

Med Automower® Connect får du en komplet fjernbetjening via din smartphone, og du kan holde styr på, hvad plæneklipperen laver, i realtid. Automower® kan også stemmestyres med Amazon Alexa eller Google Home, inkluderet i IFTTT-rutiner og integreret med dit Gardena-vandingssystem.

Husqvarna Robotplæneklipper Dansk Maskincenter3

AUTOMOWER® CONNECT APP

Takket være GPS-sporing og komplette tilslutningsmuligheder kan du følge din Automower® og opdatere dens indstillinger uanset hvor du befinder dig. Automower® Connect fås til alle X-Line-modeller. 

Automower® Connect Kit fås som tilbehør til Automower®-modeller, der er udstyret med Connect@Home (Bluetooth®-forbindelse).

Dansk Maskincenter Husqvarna Garage Robotplæneklipper Automower

Udstyr til robotplæneklippere

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, der gør robotplæneklipperen til et endnu bedre produkt, der matcher alle dine behov.

 

Ingen støj, ingen damp, ingen bekymringer

Automower® bliver gode venner med din have og dine naboer. Den holder din græsplæne i form med et minimum af energi, den kræver hverken benzin eller olie, og der er ingen emissioner eller dampe. Automower® har også det laveste opfattede støjniveau på markedet.

Den friske klipning af de barberbladskarpe knive forbedrer den naturlige vækst og græssets kvalitet. Det afklippede græs vender tilbage til jorden som gødning, så jo længere din plæneklipper er i drift, desto sundere græsplæne får du. Det er ganske enkelt den naturlige måde at slå græsplænen på – i dag og i morgen.

Husqvarna® EPOS – Ny teknologi til let og fleksibel robotstyret græsslåning

Husqvarna® EPOS (Exact Positioning Operating System) er en banebrydende teknologi i en ny serie af professionelle Automower® robotplæneklippere. Satellitbaseret teknologi gør det muligt for plæneklipperen at arbejde inden for virtuelle grænser. Dette gør den til en nem og fleksibel løsning. Perfekt til fodboldbaner, golfbaner, byparker, virksomhedsområder – og alle andre steder, der har skiftende omstændigheder og behov. Derudover sikrer manglen på fysiske grænser problemfri luftning, oprivning og græsreparation.