Græstrimmer Dansk Maskincenter
Husqvarna græstrimmere

Husqvarna Græstrimmer Dansk Maskinceter1

Smart Start® din perfektion

Motoren og starteren i Husqvarnas benzindrevne trimmere er udstyret med den unikke Smart Start® funktion. Smart Start® er udviklet med dine behov i hovedsædet, så du altid kan starte ubesværet.

Husqvarna græstrimmere er også udstyret med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er græstrimmeren altid klar, når du er.

Hos Husqvarna udvikler vi konstant Husqvarnas teknologi for at forbedre Husqvarnas produkter. Vi har også et stort udvalg af tillægsudstyr, så du kan få en græstrimmer, der passer perfekt til dine behov.

Med en græstrimmer fra Husqvarna vil du opleve forskellen med det samme.

Husqvarna Græstrimmer Dansk Maskinceter

Husqvarna græstrimmer - Når stilhed er guld

Hos Husqvarna har vi en græstrimmer til ethvert behov. Det gælder også, hvis du ikke ønsker at anvende en benzindreven motor, eller du ikke vil forstyrre naboerne.

Hvis det er vigtigt, at trimmeren er støjsvag, skal du vælge en batteridrevet græstrimmer. Husqvarnas støjsvage, lette, afbalancerede, brugervenlige og batteridrevne græstrimmere kan klare de vanskeligste opgaver. De har en fremragende ergonomi, balance og høj ydeevne.

De bruger Li-ion-batterier, som har en uovertruffen lang levetid og fås i forskellige kapaciteter. Og med Husqvarnas effektive oplader tager det kun 35 minutter at lade batteriet helt op. Hvis du har to batterier ved hånden, kan du arbejde uafbrudt hele dagen.

Husqvarna Græstrimmer Dansk Maskinceter3

En allround græstrimmer med meget udstyr

Hos Husqvarna er vi eksperter i haveudstyr. Derfor ved vi også, at der er mange forskellige behov, når det kommer til, hvad en græstrimmer skal kunne.

Vi ved, at haver er lige så unikke og forskellige som mennesker. Derfor har vi sørget for, at fleksibilitet og funktionalitet er i hovedsædet hos Husqvarnas græstrimmere. Du kan nemt tilpasse din græstrimmer efter årstiden og havens specifikke behov. Husqvarnas græstrimmer er et alsidigt redskab, som leverer pålidelige resultater hele året rundt. Du kan frit gå på opdagelse i Husqvarnas store udvalg af ekstraudstyr, og tilføje det, der passer til dine behov.

På den måde har du stor frihed til at tilpasse din græstrimmer, så den passer lige præcis til dig og dine behov.