Fuldfodervogn

Der kan være flere grunde til, at du har sat jagten ind på en fuldfodervogn. Du kan nemlig bruge en fodervogn i flere henseender. Uanset hvad du skal bruge den til, er du dog landet det rette sted, da du her på siden kan finde et stort udvalg af vores fuldfodervogne.

Hos Dansk Maskincenter A/S sælger vi fodervogne fra blandt andet det populære mærke BVL, som tilbyder en lang række muligheder for at tilpasse foderudledningen.

machine-img

DKK

ekskl. moms

Derfor skal du købe en fuldfodervogn

Hvis du er indehaver af et stort landbrug med kvæg, er det værd at investere i en fodervogn. Med en fuldfoderblander her fra siden, vil du nemt og effektivt kunne fordele foder til dine dyr. 

En mixervogn er derfor skabt til at gøre fodringen meget lettere. De forskellige vogne adskiller sig dog fra hinanden på flere punkter. Vælg derfor med omhu, så du er sikker på at vælge en vogn, der passer til dit landbrug.

Blandt andet skal du sikre, at du vælger en fodervogn, der hverken er for høj eller for bred til at blive anvendt i din stald. Overvej desuden også, om den skal læsses med eksisterende læsseudstyr.