Gødningsspreder

Der er mange landmænd, der ikke kan klare sig uden en gødningsspreder. Er du en af dem, er det vigtigt at have en maskine, der fungerer optimalt. Føler du, at det er tid til, at din nuværende bliver skiftet ud, er vi naturligvis klar til at hjælpe her hos Dansk Maskincenter A/S.

Skal du købe din første gødningsmaskine, hjælper vi også rigtig gerne. Vi står nemlig altid klar med kyndig og professionel rådgivning. Derfor bør du ikke betvivle, hvorvidt vi kan hjælpe dig med at finde den rette gødningsspreder landbrug for dit vedkommende.

machine-img

DKK

ekskl. moms

machine-img

DKK

ekskl. moms

machine-img

DKK

ekskl. moms

machine-img

DKK

ekskl. moms

machine-img

DKK

ekskl. moms

machine-img

DKK

ekskl. moms

Stort udvalg af gødningsspredere

Udvalget af gødningsspredere her på siden er ikke blot stort - det byder også på en stor diversitet. Af denne grund er der en god chance for, at det også indeholder noget for dig. Det gør sig endda gældende, uanset om den skal bruges i stort eller småt landbrug.

Blandt udvalget vil du desuden kunne finde modeller fra producenter som Rauch, Bredahl, Bogball, Sulky, Kuhn og Amazone. Dette er blot med til at forstærke dine chancer for, at vi har en kunstgødningsspreder, der er som skabt til dig, uanset hvad du stiller af krav til den.

Brugte og nye gødningsspredere

Hvad enten du har i sinde at købe en ny eller brugt gødningsspreder, kan vi hjælpe. Vores udvalg indeholder nemlig begge dele. Har du i sinde at købe en ny gødningsspreder til din traktor eller en brugt liftophængt gødningsspreder, er du derfor landet det helt rette sted.

Tager du et kig på vores udvalg af brugte modeller, vil du opleve, at der er flere mærker at vælge mellem. Blandt vores udvalg af nye modeller, vil der primært være maskiner at finde fra Bogballe. Det ændrer dog ikke på, at vores udvalg byder noget til stort set ethvert behov.

Besøg os gerne i en af vores forretning

Skal man købe en gødningsspreder, kan det være rart at se den med egne øjne. Har du det også på denne måde? I så fald skal du være velkommen til at besøge os i en af vores fire butikker. Du kan finde os i hhv. Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.

Fælles for alle fire forretninger er, at de har et stort udvalg af gødningsspredere. Udvalget varierer dog fra sted til sted, hvilket du skal være opmærksom på. Er der en specifik model, der har fanget dit blik, kan du på produktsiden se, hvor vi har den på lager.