Vinter Serviceudstyr

Den danske vinter kan være hård. Sne kan falde i massevis og temperaturen kan falde til langt under frysepunktet. Derfor er der behov for særlige redskaber til bl.a. at rydde arealer for sne og salte for at undgå is.

Hos Dansk Maskincenter A/S kan du finde et stort udvalg af vinterudstyr, som kan bruges til netop disse opgaver. Vores maskiner og redskaber kan bruges, hvad enten de skal bruges til eget brug eller på vegne af kunder. Du kan gå på opdagelse i hele udvalget her på siden.

Ingen produkter i denne kategori.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at tage kontakt til en af vores afdelinger. Der kan være maskiner på vej ind, som endnu ikke er nået at komme her på hjemmesiden, Du finder alle telefonnumre her.

Stort udvalg af sand- og saltspredere

Det er vigtigt at sprede salt, når temperaturen falder til under frysepunktet. Det er den bedste måde at undgå, at der forekommer is på f.eks. flise- eller asfaltarealer. Skal man sprede salt på et stort areal, er det dog ikke videre interessant at skulle gøre det med håndkraft.

I stedet skal man bruge en saltspreder, som kan monteres på en traktor. Dermed kan man hurtigt sprede salt på et stort areal. Hvis du leder efter enten en sand- eller saltspreder, er du heldigvis havnet det rette sted, da vi har et udvalg af dette hos Dansk Maskincenter A/S.

Find et bredt udvalg af sneudstyr

Et snedækket landskab kan være hyggeligt at kigge på, men de færreste har lyst til at gå eller køre i det. Hvis du har et stort areal, som du skal rydde for sne, kan det klares på effektiv vis med en maskine. Dette kunne f.eks. være en sneslyng, som er udviklet specifikt til formålet.

Du har også mulighed for at benytte dig af en sneskraber- eller plov. Heldigvis finder du det hele her på siden. Eftersom det kan være vanskeligt at vælge mellem de forskellige redskaber, assisterer vi selvfølgelig gerne med dette. Har du brug for hjælp, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.