Pladevibratorer

Når du skal sikre et underlag i forbindelse med belægning, er det en god idé at bruge en pladevibrator. En sådan maskine er nemlig lavet til at kunne udføre en sådan opgave til perfektion.

Der kan dog være mange grunde til, at man vil skabe et plant underlag. Derfor kan der også være mange grunde til, at man overvejer at købe en pladevibrator.

Hvis du selv overvejer at investere i en pladevibrator, er du heldigvis havnet det rette sted. Her hos Dansk Maskincenter A/S har vi nemlig et udvalg af pladevibratorer.

Ingen produkter i denne kategori.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at tage kontakt til en af vores afdelinger. Der kan være maskiner på vej ind, som endnu ikke er nået at komme her på hjemmesiden, Du finder alle telefonnumre her.

Hvad er en pladevibrator?

En pladevibrator kan bedst beskrives som en maskine, der gennem vibrationer er i stand til at presse underlaget sammen. Dermed er underlagt forberedt til enten flisebelægning eller gulvstøbning.

Underlaget består som regel af sand og grus af forskellig ruhed, hvorefter man bruger det fineste materiale.

Pladevibratoren består faktisk af ganske få dele. Den består nemlig kun af en motor, en bundplade, en vibrationsenhed og et forbindelsessystem. Dette system sørger for, at der er en forbindelse mellem motor og bundplade.

De vibrationer, der faktisk gør maskinen brugbar, bliver skabt i maskinens vibrationskammer af en asymmetrisk metalmasse, der roterer rundt om en akse.

Hvad kan en pladevibrator bruges til?

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en pladevibrator. En sådan maskine kan nemlig bruges til mange formål. Det kan eksempelvis være i forbindelse med lægning af terrasse eller støbning af gulv.

Pladevibratoren skal du bruge til at sikre, at overfladen er plan og komprimeret, så fliser eller gulv ikke sætter sig med tiden.

Maskinen, som også kaldes en pladekomprimator, komprimerer den jord og sand, som din belægning er lavet på. Dermed er du sikker på at få en stabil overflade, der kan bære en masse vægt, uden at synke.

Find dine pladevibrator her

Hvis du har planer om at investere i en pladevibrator, er du landet det rette sted. Her hos Dansk Maskincenter A/S har vi nemlig et udvalg af disse maskiner.

Det betyder, at vi selvfølgelig også har en model, der harmonerer med dine behov. Det er gældende, uanset om du skal bruge den til et landbrug, om du driver brolæggervirksomhed eller noget helt tredje.

Er du i tvivl om valget af din nye pladevibrator, skal du ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Du er også velkommen til at besøge os i en af vores forretning i hhv. Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.