2023-09-12
Skridt for skridt mod sundhed og sammenhold

I løbet af de sidste to uger har vi deltaget i Dansk Firmaidræts kampagne: "Tæl Skridt” – en kampagne med fokus på at gå 10.000 skridt pr. dag. Det blev til imponerende resultater.

Bedste kollega med flest skridt var vores dygtige specialist, Preben Uhd, fra vores afdeling i Toftlund: I alt 346.919 skridt (24.780 pr. dag).

Afdelingen med flest deltagere i top 5 blev: Odder.

Derudover vandt Tina Lind Kristiansen titlen som Danmarks bedste holdkaptajn. Du kan læse historien her > https://lnkd.in/eizmV3c7 – og se videoen, vi indstillede hende med, her > https://lnkd.in/epy27bA8

Selvfølgelig er kreativiteten også taget til. Der skulle selvfølgelig testes, om en skridttæller virker på en bajonetsav.

Som I også kan se på billederne, så blev det også til slidte såler.

I løbet af de to uger blev der uddelt flere præmier – blandt andet for bedste fotos fra turen, bedste fighter, daglige lodtrækninger og flest skridt i weekenden. En stor tak til Chokoladehimlen.dk, Foldbækgaard Herreford og Mark One A/S for at sponsorere gaver.

Alle har virkelig overgået sig selv og vist utrolig kreativitet i deres tilgang til skridttælling. Fra frokostspadsereture til gående telefonsamtaler og møder, men også alle ekstra gåture i fritiden og på ferier. Entusiasmen har været smittende.

Dette initiativ har ikke kun fremmet en sundere livsstil, men har også styrket båndene i vores teams  – Vi kan anbefale at deltage – Dansk Firmaidræt afholder kampagne 4 gange årligt > https://www.taelskridt.dk/

2

4

10

11

20