2024-06-24
Massey Ferguson 9S.425 DYNA-VT gør sin entré på Landsskuet

Massey Ferguson Danmark og Dansk Maskincenter er stolte af at annoncere, at det første eksemplar af det længe ventede flagskib indenfor traktorer, Massey Ferguson 9S.425 DYNA-VT, vil blive præsenteret for første gang i Danmark, på Landsskuet fra den 4-6 juli 2024.

Efter den succesfulde debut på Agritechnica 2023, er Massey Ferguson 9S.425 klar til at imponere det danske publikum med sin kraftfulde ydeevne og innovative design. Med motorstørrelser, der spænder fra 285-425 hk, er denne traktor designet til at sætte landmandens og maskinstationens behov forrest, som understreget af Massey Fergusons motto: “Farmers First”.

Denne model er udstyret med den revolutionerende Protect-U kabine, DYNA-VT transmission, og meget mere, hvilket gør den til en af de mest brugervenlige samt avancerede traktorer på markedet, klar til hvilken som helst udfordring den måtte møde.

Besøg Dansk Maskincenter’s stand 605 på Landsskuet og oplev selv, hvordan Massey Ferguson 9S.425 kan gøre en forskel på din bedrift. Vores team af eksperter vil være tilgængelige for at besvare alle dine spørgsmål og demonstrere de mange nye funktioner.