2022-09-01
Levering af ny Kverneland iXtrak T4 sprøjte til lokal kunde

Sprøjten er den nyeste generation af sprøjter fra Kverneland med en tankvolumen på 4000 liter.


Bommen er en 2-ledet, 28 meter HHS stålbom med Boomguide Comfort med 2 højdesensorer til at holde bommen parallel med jordoverfladen.
ERGO drive funktionen gør, at bommen automatisk hæves ved enderne, når dyserne slukkes og sænkes til arbejdshøjden igen, når dyserne tændes igen.
Sprøjten er udstyret med iXclean Comfort semiautomatisk ventilstyring til indvendig rengøring af sprøjten.
Pumpen leverer 260 l/min, men er der behov for større væskemængde, kan der tilvælges dobbeltpumpe.
Sprøjten står på 380/85-46 hjul og er med hydrauliske bremser (Luftbremser kan tilvælges) og akslen er affjedret for maksimal komfort under transport og arbejde i marken.
Betjening af sprøjten gøres via ISOBUS, enten på traktorens terminal eller via Kvernelands Tellus terminal.
I dette tilfælde har kunden én MF traktor med Datatronic 5 skærm som bruges til betjening af sprøjte og sektionskontrol og en anden MF traktor hvor styringen af sektionskontrollen og sprøjten foregår via en Tellus Go skærm.
Bommen er i dette tilfælde delt i 9 sektioner.
Sprøjten er oplåst til at kunne dosere væskemængden efter et tildelingskort og kan yderligere låses op til at spotsprøjte. Dermed er alle muligheder åbne for at gøre brug af de mange teknologiske løsninger der gøres brug af i det moderne landbrug.

Sammen med den nye sprøjte har kunden fået leveret en ny Massey Ferguson 7718 S Dyna 6, således at han nu har 2 stort set identiske Massey Ferguson traktorer – Den på billedet er dog ikke den nyeste, men kundes ”gamle” 7718 S.
 
Vi takker for handelen og ser frem til et forsat godt samarbejde.