2023-06-26
Kundemøde om digitalisering i landbruget

Den seneste tid har vi været på flere forskellige spændende kundebesøg, hvor vi sammen med kunderne har drøftet digitalisering i landbruget og kigget på de mange muligheder vi har, for at hjælpe vores landmænd og være en stærk partner i deres rejse mod at implementere og udvikle digital teknologi i landbruget. 

Vi havde en dybdegående samtale om udfordringerne ved at modernisere og automatisere landbrugsprocesser.

Vi ved, at digitalisering har stort potentiale i landbruget. Ved at integrere smarte løsninger, sensorer, dataanalyse og automatisering kan vi optimere produktiviteten, forbedre udbyttet og mindske ressourcespild. Vi er dedikerede til at understøtte landmændene i at omfavne disse teknologier og styrke deres konkurrenceevne.

Vores team af eksperter er specialiseret i landbrugsteknologi og digitale løsninger. Vi er her for at gøre overgangen til digitalisering nem og effektiv.

Tak til vores kunder for deres interesse og entusiasme.

På billedet ses fra venstre Mads og Niels Olsen, Mikkel Iversen (bestyrelsesmedlem, Dansk Maskincenter), Thomas Winther Jacobsen (Smart farming support, Dansk Maskincenter) og Charlotte Henneberg (Adm. direktør, Dansk Maskincenter). På mødet var også Flemming Madsen (Eftermarkedskoordinator- og digitaliseringsansvarlig, Dansk Maskincenter).