2024-03-14
Kom godt fra start med din nye robotplæneklipper

En Husqvarna robotplæneklipper er en investering i en flot og velplejet græsplæne takket være dens avancerede klippeteknologi og pålidelighed. Men for at få mest muligt ud af din robotplæneklipper, er det vigtigt at få den installeret korrekt.

Poul Lykke, Husqvarna specialist hos Dansk Maskincenter, forklarer: "Vi sørger for, at din robotplæneklipper er installeret korrekt og sikkert, så du undgår ulykker og skader på din plæne. Derudover sikrer vi en korrekt opsætning, så din robotplæneklipper klipper mere effektivt og jævnt, og at den holder længere."

Poul Rimmerhus RobotplæneklipperePoul Lykke, Husqvarna specialist, Dansk Maskincenter, Rimmerhus.

Fem gode grunde til at vælge professionel opsætning af din robotplæneklipper:

  • Sikkerhed: En professionel installatør sørger for, at din robotplæneklipper er installeret korrekt og sikkert, så du undgår ulykker og skader på din plæne.
  • Optimal ydeevne: En korrekt opsat robotplæneklipper klipper mere effektivt og jævnt, og du får dermed en flottere græsplæne.
  • Lang levetid: En korrekt installeret robotplæneklipper holder længere, da den ikke slides unødvendigt på grund af forkert opsætning.
  • Tid og besparelser: Professionel opsætning sparer dig for tid og besvær. Du slipper for at bekymre dig om installationen og kan i stedet nyde din nye robotplæneklipper fra dag ét.
  • Ekspertviden: En professionel installatør har den nødvendige viden og erfaring til at opsætte din robotplæneklipper korrekt, uanset din plænes størrelse og form.

Omhyggeligt arbejde med at lægge kablet korrekt i jorden

Efter at have vurderet plænen vil installatøren installere afgrænsningskablet, som definerer robotplæneklipperen’s arbejdsområde. Dette kabel lægges omhyggeligt ned i jorden og justeres efter plænens form og størrelse for at sikre præcis og effektiv klipning.

Når afgrænsningskablet er korrekt installeret, fortsætter installatøren med at sætte selve robotplæneklipperen op. Dette omfatter at programmere enheden og finjustere indstillingerne for at matche dine præferencer og din plænes behov. Den professionelle vil sikre, at alle parametre såsom klippetidspunkter og klippemønstre er optimerede for at opnå den bedst mulige klippekvalitet.

Test af robotplæneklipperen

Efter opsætningen er fuldført, udføres der en omhyggelig testkørsel af robotplæneklipperen. "Dette sikrer ikke blot, at enheden fungerer korrekt og klipper jævnt over hele plænen, men også at enhver justering eller finjustering foretages på dette tidspunkt for at sikre en fejlfri drift fremadrettet. Så er du til gengæld også kørende og kan læne dig tilbage og nyde en flot græsplæne, udtaler Poul Lykke, Dansk Maskincenter.”

Lasse

Lasse Sørensen, Husqvarna specialist, Dansk Maskincenter, Odder.

Dansk Maskincenter Have Park Værksted

Henrik Andersen, Husqvarna specialist, Dansk Maskincenter, Toftlund.

41220da0 A524 4df0 909d E81fa0c98172

Nichlas Nedergaard, Husqvarna specialist, Dansk Maskincenter, Jelling.