2022-09-05
Demosæt: Massey Ferugson 8S.305 Dyna VT & TIM 155/85 Entreprenørvogn

Massey Ferugson 8S.305 Dyna VT
Topmodellen i 8S serien med trinløs transmission er klar til at komme i marken hos dig. Traktoren er udstyret med frontlift og front PTO, MF Guide på RTK niveau, luftanlæg samt en masse andet lækkert udstyr.
En 7,4 liters SISU motor leverer 305 hk og transmissionen er den gennemtestede Dyna VT transmission som MF har anvendt i gennem en årrække.
Hydr. Pumpen leverer op til 205 l/min gennem 4 udtag bag på traktoren og 2 foran. Der naturligvis også LS udtag til rådighed bag på traktoren.
Traktoren er udstyret med 650/75-38 og 600/70-30 Trelleborg TM100 dæk. bagdækkene er 205 cm i diameter og sikrer dermed med en kæmpe trædeflade og et godt greb i underlaget. Dækkene er af VF typen og kan dermed køre med lavt dæktryk.
Traktoren er derfor klar til at løse en masse forskellige opgaver på alle slags bedrifter.
 
TIM 155/85 Entreprenørvogn
Nyeste skud på stammen fra danske TIM-Thyregod.
Vognen er udstyret med kraftige bladfjedre, både under der to aksler og trækket. De giver er fantastisk komfort og mindsker stress påvirkninger gennem vognen.
Denne vogn er med pneumatiske bremser med ALB ventil, dvs. den tilpasser bremskraften i forhold til vægten på ladet. Derved undgås ”sorte streger” på asfalten når der bremses med tom vogn.
Bagsmækken er hydraulisk betjent og der er som ekstraudstyr monteret med TIMs nye grusudlægger bagsmærk.
Alle lygter er af LED typen, der kan tåle at sidde i et hårdt miljø og baglygterne er endvidere beskyttet af kraftige gitre, for at forlænge levetiden på lygterne.
600/55-26-5 dæk sikrer at vognen bærer godt oppe, selv i fugtigt terræn og gør vognen let at trække.
 
Er dette noget der vækker interesse, så tøv ikke med at kontakte din lokale DMC afdeling. Traktor og vogn kan prøves sammen eller hver for sig.
 
1
 
4
 
8