2023-02-27
Dansk Maskincenter er forhandler af Robotti

Den danske virksomhed Agrointelli, er gået sammen med Dansk Maskincenter om at styrke dansk landbrug med automatiserede arbejdsprocesser.

Dansk Maskincenter indgår samarbejde med Agrointelli og forhandlingen af deres produktlinje af robotter til landbruget. Robotterne er designet til at hjælpe landmænd med at automatisere deres arbejdsprocesser og dermed effektivisere deres produktion.

 


Fremtidens løsning

Med den stigende efterspørgsel på bæredygtige og effektive landbrugsmetoder, er Agrointellis robotter en innovativ løsning til at tackle disse udfordringer. Ved hjælp af avanceret teknologi og dataindsamling kan robotterne udføre en række opgaver, herunder såning, sprøjtning, let jordarbejde og meget mere.

Agrointellis robotter er udstyret med avanceret sensor- og billedbehandlingsteknologi, der gør det muligt for dem at navigere i ujævnt terræn og overvåge afgrøderne for at optimere deres vækst. De er også i stand til at kommunikere med andre landbrugsmaskiner og -udstyr, hvilket gør det muligt for dem at arbejde sammen i en integreret arbejdsproces.

Værdi for landmanden

“ – Med den stigende efterspørgsel på bæredygtige og effektive landbrugsmetoder er automatisk farming blevet en vigtig del af fremtidens landbrug”, lyder det fra Dansk Maskincenters adm. direktør Charlotte Henneberg. “Det er vigtig for os, at have fokus på de rette produkter, der skaber værdi for landmændene, og i det her tilfælde, med Robotti, hvor der kan spares tid, omkostninger og samtidig reducere miljøpåvirkningen”.

Robotti'en er oplagt til det moderne landbrug som for eksempel inden for afpudsning af frøgræsmarker, såning af efterafgrøder, halmstrigling, sprøjtning, radrensning og anden lettere jordbearbejdning.

Nyhed på kvægkongres

Det nye samarbejde starter officielt på Kvægkongressen, der afholdes 27.-28. februar i Kongrescenter Herning. På messen kan du opleve Robotti med en Dalbo miniMax 630 tromle til f.eks. at tromle græsmarker. Senere på sæsonen vil Dansk Maskincenter præsentere, hvordan den sår, sprøjter og renser majs på 2 kvægbedrifter i det vestjyske.

Fordele ved at investere i Agrointelli robotter til landbruget

1. Agrointelli robotter udfører opgaverne hurtigere og mere præcist end manuel arbejdskraft, hvilket kan effektivisere produktionen og resultere i højere udbytte.

2. Robotterne hjælper også med at reducere brugen af pesticider og andre kemikalier, hvilket kan medføre omkostningsbesparelser og reducere miljøpåvirkningen.

3. Agrointelli robotter er udstyret med avanceret teknologi og sensorer, der gør det muligt for dem at udføre opgaver med større præcision end manuel arbejdskraft. Dette kan resultere i mere ensartede afgrøder og en mere bæredygtig landbrugspraksis.

4. Agrointelli robotter er en del af en mere bæredygtig landbrugspraksis, da de kan hjælpe med at reducere brugen af pesticider og kemikalier, optimere produktionen og reducere miljøpåvirkningen. Dette kan også medvirke til at forbedre virksomhedens omdømme og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

5. Agrointelli robotter er en del af en innovativ teknologi, der hjælper landbruget med at holde trit med de nyeste teknologiske fremskridt. Ved at investere i Agrointelli robotter kan landmænd og landbrugsvirksomheder være sikre på, at de anvender den mest avancerede teknologi til deres produktion.

BILLEDTEKST: På billedet ses fra venstre salgschef Torben Hehr fra Dansk Maskincenter og Ole Green fra AgroIntelli.