2023-09-07
Danmarks sejeste holdkaptajn er fra Dansk Maskincenter

Der er skruet op for aktiviteten - Vi er med i Dansk Firmaidræts Tæl Skridt kampagne og lige pt. konkurrerer vi internt og med resten af Danmark om at gå flest skridt.
 
Kampagnen har betydet, at der er blevet skruet op for aktiviteten og der bliver gået på alle tider af døgnet, på ferier, til møder og når vi taler i telefon. Kreativiteten har fået plads, og det er en kæmpe fornøjelse at se den holdånd og de mange fightere, der har kastet sig ud i mere aktivitet.
 
I forbindelse med kampagnen, har vi ligeledes indstillet vores kollega Tina Lind Kristiansen til ”mest motiverende holdkaptajn”. Ud af over 50 indstillede holdkaptajner, har Tina meget fortjent vundet. Vi overraskede hende med blomster, guldkrus og andre lækre gevinster fra Dansk Firmaidræt
 
Tina Lind Kristiansen har demonstreret en stor indsats og dedikation til at motivere og inspirere os alle til at komme ud og gå flere skridt – Vi indstillede hende med denne video, hvor vi sætter lidt ord på, hvorfor hun er Danmark's bedste holdkaptajn > > >
 
Tina Lind Kristiansen har ikke kun været en fantastisk holdkaptajn, men også en kilde til inspiration på vores arbejdsplads. Hun har vist, hvordan engagement, fællesskab og sund livsstil kan blive en integreret del af vores daglige arbejdsliv.
 
Vi er dedikerede til at fremme trivsel blandt vores medarbejdere og værdsætter initiativer som Dansk Firma Idræts Tæl Skridt konkurrence, som en måde at skabe et sundere og gladere arbejdsmiljø.