2024-06-27
Børge skifter til GPS-teknologi med robotplæneklipper fra Dansk Maskincenter

Tilbage i april, købte Børge sin robotplæneklipper hos Dansk Maskincenter i Odder. Efter at have vurderet Børges have, faldt valget på en 430 X Nera, en GPS styret robotplæneklipper, med en områdekapacitet på op til 3.200 kvm. 

"Mange tror, at det med at få et robotplæneklipper er en simpel sag. Men hver enkelt have er sin egen og der er altid kroge, træer, smalle passager eller andet at tage højde for. Det glæder mig derfor, at vores vurdering om at en robotplæneklipper med GPS vil kunne køre ganske fint hos Børge, holdt stik" siger Tine Borup, sælger hos Dansk Maskincenter.

"Jeg er glad for robotten og den kører som den skal i min have. Jeg har valgt en klippehøjde på 70 mm, for at bibeholde så meget blomsterliv i haven som muligt. Som forventet, skal banen som robotten kører rettes en smule til efter installationen, men hvad der skal tilpasses er minimalt", siger Børge.

"Jeg ønskede en robot, som kører efter GPS og ikke kabel, da jeg ønsker den fleksibilitet som en GPS styret robot giver. Hvis jeg f.eks. omlægger noget af haven, vil jeg kunne ændre banen i app'en i stedet for at skulle ligge ny tråd og det ser jeg som en stor fordel".

"Ved opsætningen af robottoen, var montøren Lasse, som var ude og sætte robotten op for mig, god til at give gode instrukser og vejledning i brugen af robotten. Alt i alt er jeg glad for min robotplæneklipper, det stykke arbejde som den laver og den service som jeg har fået".

Er du også interesseret i at hverve dig en robotplæneklipper til din have, så tag fat i vores have park sælger Tine på 2060 2262 for at få råd og vejledning hertil.