Tractor Bumpers Dansk Maskincenter
Tractor Bumper

299598181 3176159369305533 3849569163693179075 N

Tractor Bumper står for sikkerhed, design og praktisk brug.

Tractor Bumper øger synligheden af ​​traktorernes bredde, hjælper med at beskytte hjulene og sikrer mere påskønnelse fra dine medtrafikanter. Et hårdt look med markeringen, belysningen og en pæn finish.

Mf Safety Frontweight 1024x683

Sikkerhed ved kollision

Traktorkofanger skal forbedre vores trafiksikkerhed og har følgende styrker:

Sigtbarhed

Traktorer er udstyret med 2 forlygter i midten. Der er desuden 2 breddelamper på kabinen. Fordi førerhuset er smallere end traktoren, indikerer disse lys ikke maskinens bredde. Med kofangeren foran på traktoren er det meget tydeligere for andre trafikanter, hvor bred køretøjet er, på grund af belysningen over hele bredden.

Sikkerhed ved kollision

De uafskærmede forhjul på traktorer er et stort risikopunkt ved en frontalkollision. Traktorens kofangerramme hjælper med at beskytte dette område. Dette kan reducere alvorlige konsekvenser ved sammenstød med traktorer, både foran og mellem hjulene. Ved at placere kofangeren i den rigtige højde, bunden 40 cm fra jorden, hænger den i samme højde som kofangeren på biler.

Dine fordele

Ved større (bygge)projekter udbydes arbejdet ofte på basis af udbud. Ud over den pris, de kan udføre arbejdet for, skal der ofte fremsendes en handlingsplan, hvoraf det fremgår, hvordan entreprenøren går videre. Store byggefirmaer og regeringer lægger stor vægt på sikkerhed. Hvis du som iværksætter laver en handleplan, hvor du angiver, at du kører med traktorkofanger for at øge synlighed og sikkerhed, vejer det tungt i udbuddet.