Tp Dansk Maskincenter
TP flishuggere

Tp Flishugger Dansk Maskincenter

TP

Vi er forhandler af TP Flishuggere, som er et dansk højkvalitets- produkt kendetegnet ved driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed.

Sortimentet er så bredt, at både professionelle og private kunder kan finde egnede modeller til stort set enhver brugssituation. TP Flishuggere fra firmaet Linddana, fås med kapacitet til at klare fra 100 mm og op til 400 mm i trædiameter.

Har været eksperter i flishuggere siden 1980

Linddana, der står bag de kendte TP Flishuggere, har udviklet og solgt dem siden 1980. Siden da har de haft et stort fokus på at udvikle og forbedre dem, hvilket har ført til, at de i dag kan bryste sig af at være en af verdens førende på dette område.

Det er en dansk virksomhed, der byder på et stort og stærkt udvalg. Det er et udvalg, der består af flishuggere, der kan tjene flere formål. De er yderst effektive, og egner sig derfor til brug i forbindelse med blandt andet landskabspleje og biomasseproduktion.

Brugervenlige flishuggere

Fælles for alle TP Flishuggere er, at de er kendt for at have en høj grad af brugervenlighed. Det sikrer, at det er en maskine, som alle kan finde ud af at betjene. Ikke nok med det, så byder de også på alle på robust design og et højt sikkerhedsniveau

Dansk Maskincenter A/S forhandler flishuggere fra TP

Har du planer om at købe en TP Flishugger? I så fald er du landet på den rette side. Her hos Dansk Maskincenter A/S forhandler vi nemlig de populære og anerkendte flishuggere.

Det har vi gjort i mange år, og derfor har vi en stor viden om maskinerne. Har du brug for hjælp til at vælge mellem dem, kan vi derfor give dig kyndig rådgivning. Hvis det er noget, du har brug for, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.