Tim Thyregod Tipvogn Dansk Maskincenter
Thyregod TIM tipvogne – Kvalitets vogne

Tim Thyregod Tipvogne Dansk Maskincenter

Thyregod

TIM navnet har i to årtier tilhørt Thyregod A/S, og her har man produceret tipvogne, bundkædevogne, entreprenør vogne mm. I TIM farver og navn.

Vognene er lavet ud fra er princip om at være en dansk produceret kvalitets vogn, som giver kunden en komfort samt en sikkerhed for at produktet holder i mange år.

Dansk traditionsrig virksomhed

Thyregod A/S er en dansk traditionsrig virksomhed, der har mange år på bagen, da den blev grundlagt i 1918 af H.A. Norlyk. I alle år har de haft et stort fokus på at lave og servicere maskiner, der i høj grad henvender sig til brug i forbindelse med landbrug.

Det betyder, at de i dag har mere end 100 års erfaring - og de mange erfaringer, de har gjort sig i denne periode, bliver inddraget i deres udvikling af nye produkter. Med tiden har dette været med til at gøre Thyregod A/S til en seriøs spiller på markedet.

Opkøbte TIM Maskinfabrik i 2000

Det er svært at tale om tipvogne, uden at tale om TIM. Og faktisk er det i dag Thyregod A/S, der er ejer af den danske fabrik. De købte nemlig maskinfabrikken i 2000, som de herefter flyttede til Thyregod, hvor de i dag fremstillet hele TIM-programmet.

Det betyder, at de kendte tipvogne fra TIM bliver produceret på deres fabrik i Thyregode. Køber du en sådan vogn, er du derfor sikker på at få en vogn, der kan bryste sig af en høj kvalitet og en driftssikkerhed, der er helt i top.

Har du planer om at skulle investere i en ny tipvogn (eller en helt anden form for vogn fra TIM), skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med at finde den vogn, der bedst matcher dine behov.