Massey Ferguson Dansk Maskincenter
Massey Ferguson – Et komplet udvalg af maskiner, der hjælper landmænd

Massey Ferguson 5 S Dansk Maskincenter

Massey Ferguson Nytænkning med høj effektivitet

Massey Ferguson er verdensførende inden for landbrugsmaskiner. Få mere at vide om det store produktudvalg, som vi her hos Dansk Maskincenter forhandler og servicerer. 

De mest visionære høstmaskiner

I løbet af de seneste seks år har Massey Ferguson bedt om input fra landbrugsdyrkere i hele verden, og det gør de stadig i dag. 

Gennemgang af Massey Ferguson IDEAL

Ideal tilbyder branchens førende teknologi, der giver dig mere korn i topkvalitet. Det er det første design baseret på en “blank tavle” til en mejetærsker i 30 år – en maskine, der ikke bygger på fortiden, men på hvad brugere, som du selv, har fortalt os om jeres behov, og som har gennemgået nogle af de mest krævende tests, der nogensinde er foretaget af en producent af landbrugsudstyr.

Vi samler på tilfredse kunder

Gårdejer Torben Galsgaard, ved Ejstrup ved Skjern udtaler sig her om de fordele han har oplevet ved at prøve den nye Massey Ferguson 8S. 

Din nye bedste kompakte partner

Massey Ferguson udvider hele tiden sit produktudvalg, så kunderne kan få maskiner, der passer til netop deres behov. Massey Ferguson  har lanceret to nye modeller på 35-67 hk i MF 1700 M-serien.

Det nye design har en høj specifikation med bl.a. en Stage V-kompatibel motor, en ny hydrostatisk transmission (med nøjagtig styring og højere tophastighed) samt en ny fabriksmonteret førerkabine. Traktorerne, der er bygget til at håndtere en lang række funktioner, giver det højeste niveau af ydelse, motorkraft, driftssikkerhed og komfort.