Lemken Dansk Maskincenter
LEMKEN – Ekspertise og passion

LEMKEN

LEMKEN kan bryste sig af at have et ry som en visionær og bæredygtig virksomhed, der står bag flere produkter, der er i stand til at yde et bidrag til at opnå et rentabelt landbrug.

Det er også en virksomhed, der har mange år på bagen, da den i en lang periode på mere end 240 år har gjort brug af sin ekspertise og passion for landbrug til at skabe løsninger på de udfordringer landbruget har stået overfor. 

LEMKEN Danmark har i dag et stort sortiment, der består af en lang række produkter. Bl.a. består det af redskaber til jordbearbejdning, såmaskiner, gødningsspredere m.m. Har du f.eks. overvejet at købe en LEMKEN såmaskine, er det derfor noget, du har rig mulighed for.

Tallerkenharver

LEMKEN's tre forskellige modeller af Tallerkenharver er perfekte til både såbedstilberedning samt øverlig stubbehandling i en overkørsel. Unikke stenudløsere, perfekte skærevinkler og stor frihøjde er blot nogle få fordele. Du kan helt sikkert finde den perfekte maskine til dine opgaver.

Såteknik

Det modulære system bestående af Heliodor kompakttallerkenharven og Zirkon rotorharven og Solitair såmaskinen tillader at der skiftes mellem jordbehandlingsredskaber, selv i et liftmonteret system.

Økonomisk, præcis, universal, højkapaccitet og de bedste forudsætninger for et godt udbytte: Det er Lemken såteknik. Den perfekte såsædplacering, på alle jordtyper, såvel som i alle dyrkningssystemer. 

Kamerastyret radrenserteknik

Steketee mekaniske rensere til rækkeafgrøder, som kan tilpasses dine behov og er udstyret med den specielt udviklede kamerastyring IC-Light, giver mulighed for præcis styring i rækkeafgrøder, derved er den nem, økonomisk og effektiv.

Vi står klar til at hjælpe

Da vi som LEMKEN forhandler har et stort kendskab til deres mange produkter, står vi altid klar til at hjælpe med kyndig rådgivning. Har du svært ved at vælge den rette maskine, skal du derfor ikke tøve med at rette henvendelse til os - enten via e-mail eller telefon.