Kverneland Dansk Maskincenter
Kverneland – Produktivitet, effektivitet og bæredygtighed

Kverneland

I Kverneland Group er der 3 vigtige principper i dagens landbrug. Produktivitet, effektivitet og bæredygtighed. 

Stærkt fokus på innovation gør det muligt at levere et unikt og bredt produktsortiment af høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder et bredt produktprogram rettet mod det professionelle landbrug. Programmet dækker områderne jordbearbejdning, såning, foder- og balleudstyr, spredning, sprøjtning samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber.

Kverneland iXtrack  T6 sprøjte

Simon Christensen, SBC AGCO ved Ikast fortæller her om deres investering i en Kverneland iXtrack  T6 sprøjte. 

Norsk virksomhed med lang historie

Kverneland er en norsk fabrikant med en lang historie. Deres historie strækker sig nemlig helt tilbage til 1879, hvor selskabet blev grundlagt af Ole Gabriel Kverneland. Dengang havde de dog et helt andet fokus, end de har i dag.

Virksomheden blev bygget op omkring en smedje, der blev brugt til fremstilling af ler. Den spæde start foregik i den norske landsby Kvernaland, der ligger nær Stavanger.

Kverneland begyndte at bevæge sig i retning af, hvad det er i dag, da grundlægger Ole Gabriel Kverneland startede en produktion af små plove. Siden da er der sket meget, og virksomheden var en familieejet forretning frem til 1983, hvor den gik på børsen.

Dansk Maskincenter A/S er forhandlere af Kverneland

Er der en eller flere maskiner fra Kverneland, der har fanget din interesse? I så fald er du landet det rette sted. Vi er nemlig forhandlere af produkter fra den norske fabrikant, og kan derfor være behjælpelige, hvis du ønsker at købe et eller flere af deres produkter.

Vi har forhandlet produkter fra Kverneland i mange år. Derfor har vi også et stort kendskab til deres mange produkter. Det betyder, at vi også står klar til at hjælpe med rådgivning, hvis du har svært ved at afgøre, hvilket af deres produkter, der er det rette for netop dig.