Kongskilde Jordbearbedning Dansk Maskincenter
Kongskilde jordredskaber

Kongskilde er en kendt fabrikant, der er kendt for at skabe løsninger til landbrug i høj kvalitet. De står bag en lang række maskiner og redskaber, der er skabt med henblik på brug i forbindelse med opgaver indenfor jordbearbejdning og plantepleje.

Står bag mange forskellige løsninger

Kongskilde har et meget bredt sortiment, der byder på en lang række løsninger, maskiner og redskaber. Som Kongskilde forhandler kan vi naturligvis være behjælpelige, uanset hvilke af disse, der har fanget din interesse

Overum Vari Flex 590 H 682x500px

Plove

Kongskilde

Kongskilde udvikler kombinerede løsninger til landbrugsmæssige opgaver, bl.a. metoder og redskaber til alle former for jordbearbejdning og plantepleje

Seedbed Cultivation 682x500 Dsc 3049 1

Såbedsharver

Kongskildes program af såbedsharver er skabt med en klar idé om etablering af et ideelt såbed. Et såbed, der giver afgrøderne de bedste betingelser for fremspring og vækst.

Stonebear 682x500px

Stensamlere

Kongskilde Stonebear er specielt konstrueret til at opsamle og fjerne sten fra bearbejdede arealer. Kongskilde Stonebear kan også anvendes i anlægsindustrien til at opsamle fremmedlegemer som f.eks. sten og murbrokker på byggepladser. Kongskilde Stonebear er også meget velegnet til at fjerne sten, når der skal anlægges golfbaner, sportspladser og andre grønne områder.

Såmaskiner

Når det kommer til Kongskilde korn, er der også flere maskiner at finde. Blandt andet kan de bryste sig af et stort udvalg af såmaskiner. Det omfatter bl.a. den liftophængte ProfiLine-serie, som er en af deres mest populære serier af såmaskiner.

Hvis du har et ønske om at investere i en Kongskilde såmaskine, kan du derfor glæde dig over, at det er noget, du har rig mulighed for.

Vi er klar til at assistere

Det er ikke altid nemt at vælge blandt det store udvalg af landbrugsmaskiner og tilhørende redskaber fra Kongskilde. Er det noget, du har brug for assistance til, skal du ikke tøve med at kontakte os.