Husqvarna Construction Dansk Maskincenter
Husqvarna Construction

Husqvarna Construction Dansk Maskincenter1

Husqvarna Construction

Som fagmand og entreprenør kan du aldrig være helt sikker på, hvad den næste opgave vil indebære, eller hvordan der vil se ud på arbejdsstedet. I bedste fald har du måske fået lidt oplysinger om materialer, du skal skære i, slibe eller bryde ned, så du kan vurdere, hvilket udstyr og værktøj, der skal bruges. Uanset hvilke udfordringer, så er Husqvarna constructions brede sortiment det helt rette sted at state. 

Husqvarna har det rigtige udstyr til de fleste opgaver. Et omfattende sortiment med stor kapacitet.

Husqvarna Construction Dansk Maskincenter

Flere forskellige systemer

Du kan vælge mellem flere forskellige systemer, der alle er udviklet med brugeren i centrum.

Det giver dig mulighed for at afslutte opgaven så hurtigt, effektivt og rentabelt som muligt.

Oveni købet får du en samarbejdspartner, der har nødvendig kendskab til din branche, og som kan støtet dig i videst muligt omfang. Sammen kan vi udforske nye og smartere måde at arbejde på.

Se produktkataloget - og de mange fordele ved at vælge Husqvarna Construction.

Husqvarna Construction er målrettet professionelle

Husqvarna er et svensk mærke, der har eksisteret i mange år. Med tiden har de skabt et bredt sortiment, der har rigtig meget at byde på. De har også skabt en særlig division, der har fået navnet Husqvarna Construction, som er målrettet professionelle.

Du kan derfor vide dig sikker på, at ethvert produkt, der er en del af sortimentet hos denne division, er skabt med henblik på, at det skal bruges i et professionelt regi. Hvad det betyder er, at du kan vide dig sikker på, at der ikke er gået på kompromis.

Det er noget, der gør sig gældende for hele deres sortiment, der blandt andet dækker over maskiner til savning, boring og komprimering. Her hos Dansk Maskincenter A/S er det især sidstnævnte, vi forhandler, da vi forhandler deres pladevibratorer, stampere o.l.

Stort udvalg af komprimeringsmaskiner

Hos Dansk Maskincenter A/S har vi et stort udvalg af maskiner fra Husqvarna Construction. Det er et udvalg, der især består af komprimeringsmaskiner. Du er derfor landet det rette sted, hvis du har et ønske om at købe en stamper, pladevibrator eller lignende.

Hver af de mange maskiner er blevet udviklet til at sikre en maksimal produktivitet, en ydeevne samt en holdbarhed, der er helt i top. Det er naturligvis noget, der er gældende, uanset om du vil købe en stamper, en pladevibrator eller en helt tredje af deres maskiner.

Ikke nok med det, så skaber de maskiner, der er lette at håndtere, og som er udviklet til at give dig færre vibrationer i både hænder og arme. Det er en klar fordel for brugeren, da det hjælper med at bevare koncentrationen og at sikre, at man forblive frisk hele dagen.

Gør det muligt at håndtere alle former for komprimeringsopgaver

Den svenske fabrikant har et meget bredt udvalg af komprimeringsmaskiner, der gør, at du kan håndtere alle former for komprimeringsopgaver. Det sikrer også, at du er i stand til at arbejde med alskens materialer, hvilket gælder ler, silt og sand samt grus, stenfyld og asfalt.

Det er bestemt også værd at nævne, at alle komprimeringsmaskiner fra Husqvarna byder på en høj ydeevne. Hertil har de et både velafbalanceret og ergonomisk design, der gør, at du kan bruge en sådan maskine til at arbejde hele dagen med en minimal belastning.

Føler du, at du har svært ved at vælge den rette maskine til dine behov? I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe og yde rådgivning, hvis du har brug for assistance til at vælge blandt de mange komprimeringsmaskiner fra svenske Husqvarna Construction.