Hardi Dansk Maskincenter
Hardi sprøjter

Aeon Twin 2894 Dansk Maskincenter

Hardi

Vi er forhandler af Hardi sprøjter og har været det igennem en årrække i vores forretninger.

Vi har ligeså været servicepartnere i en lang årrække og har oparbejdet en stor ekspertise i at servicere Hardi sprøjter. Vi har desuden specialuddannede montører, som udfører de lovpligtige sprøjtesyn.

Hardi Navigator I 5000 Delta Force 36 M Dji 0319 Dansk Maskincenter

Effektiv, punktlig og præcis anvendelse af plantebeskyttelsesmidler

Hardi er en international koncern, hvis grundlæggende ide er at opfylde brugerens krav til kvalitetsprodukter, der sikrer effektiv, punktlig og præcis anvendelse af plantebeskyttelsesmidler.

Siden 1957 har Hardi forpligtet sig til de stadigt stigende krav til effektiv og præcis plantebeskyttelse. Hardi er trendsætter inden for anvendelse af plantebeskyttelsesmidler. For at opnå denne position er fortsat udvikling og innovation afgørende. Hardi er forpligtet til den langsigtede fremtid for plantebeskyttelse.

Tilbyder et stort udvalgt af sprøjter

Har du brug for en sprøjte til afgrødebeskyttelse, er Hardi et godt valg. De har været en af de førende fabrikanter på markedet i mange år. Køber du en af deres sprøjter, er du derfor sikker på at være i gode hænder.

Samtidig vil du kunne vælge fra et stort udvalg. Siden 1957, hvor den danske virksomhed blev stiftet, har de nemlig udviklet en lang række sprøjter. Det inkluderer alt fra selvkørende modeller til sprøjtetrailere. Derfor har de selvfølgelig også en model, der er ideel for dig.

Uanset hvilken af deres sprøjter, du vælger, du garanteret, at du får en effektiv, punktlig og præcis brug. Hertil er du også garanteret, at vi kan hjælpe med Hardi reservedele til samtlige sprøjter i deres sortiment.

Brug for assistance?

Føler du, at du har svært ved at vælge den rette sprøjte til dine behov? I så fald hjælper vi gerne. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os. Vi står nemlig altid klar til at yde relevante rådgivning, så du har bedre forudsætninger for at vælge den rette løsning.

Nye Og Brugte Maskiner

Brugte og nye sprøjte

Brugte og nye sprøjter

Her hos Dansk Maskincenter A/S har vi et stort udvalg af sprøjter. Udvalget er dog ikke blot stort, men også meget differentieret, da det indeholder flere typer sprøjtemaskiner.

Hvad enten du leder efter en trailersprøjte, en marksprøjte eller et sprøjtehjul, er du derfor garanteret, at vi har noget for dig.