Fasteholdt Dansk Maskincenter
Fasterholt – Førende producent af selvkørende vandingsmaskine

Fasteholdt Vandingsmaskiner Dansk Maskincenter

Fasterholt

Hos Fasterholt Maskinfabrik produceres og sælges unikke vandingsmaskiner. Lige siden den første vandingsmaskine blev produceret i året 1975, har Fasteholt været førende inden for området.

Vandingsmaskinerne er selvkørende og driftssikre, hvilket betyder, at det manuelle arbejde bliver minimeret betydeligt ved brug af en selvkørende vandingsmaskine.

Fasteholdt har et meget bredt sortiment.

Bredt sortiment af vandingsmaskiner

Fasterholt kan bryste sig af at have et meget bredt sortiment af vandingsmaskiner. For dig, der er på jagt efter en sådan maskine, er det dog kun en fordel. Det sikrer nemlig, at der også findes en Fasterholt vandingsmaskine, der stemmer overens med dine krav.

Der er dog et udpluk af de mange Fasterholdt vandingsmaskiner, der er mere populære, end andre. Dem kan du stifte bekendtskab med herunder:

FM5500H

Deres sortiment byder bl.a. på den populære FM5500H, der er den største maskine i deres sortiment. Den er forsynet med en slangelængde på op til 1000 meter med en diameter på 125 millimeter.

Med denne vandingsmaskine er det derfor sjældent, at der er behov for at flytte på den. Dens slangelængde medfører nemlig, at det ofte er tilstrækkeligt at placere den ét sted.

FM 4000-serien

Deres sortiment byder også på den populære FM 4000-serie, der består af en række selvkørende maskiner med turbinedrift. Denne serie forhandler vi naturligvis her hos Dansk Maskincenter A/S, ligesom vi tilbyder Fasterholt reservedele til den.

Serien er særligt kendetegnet ved at være opbygget til at kunne køre med lange slanger. Hertil er serien udviklet med fokus på driftssikkerhed og et minimalt trykforbrug.

Minimobil 32

Har du brug for en vandingsmaskine til en mindre mark eller en større have? I så fald er Minimobil 32 det rette valg.

Det er den mindste vandingsmaskine, der produceres af Fasterholt, men det betyder selvfølgelig ikke, at den ikke er intuitiv og effektiv i brug.

Maskinen er blevet bygget som deres andre vandingsmaskiner, hvilket er garanti for driftssikkerhed og brugervenlighed. Den bruges ofte i parker, ridebaner, sportspladser, gartnerier mv.