Dalbo Dansk Maskincenter
Dalbo – Specialist i redskaber til jordbearbejdning

Dalbo

Dal-bo er specialist i redskaber til jordbearbejdning. Dal-bo udvikler og producerer således et ganske stort sortiment af redskaber til tromling, stubbearbejdning, pakning og såbedstilberedning. Med andre ord jordbearbejdningsredskaber af enhver art, dog med undtagelse af plove.

Den rivende udvikling de seneste år indenfor reduceret jordbearbejdning har haft stor indflydelse på Dal-bo’s produktudvikling. I den forbindelse har implementering af såteknik været er naturlig del. Dal-bo kan således tilbyde en række af vore mest populære redskaber til stubbearbejdning med integreret såmaskine. 

Professionel leverandør af tromler, stubredskaber og såbedsharver

Danske Dalbo har et stort sortiment, der bl.a. består af tromler, såbedsharver m.m. Det vil sige, at du har rig mulighed for f.eks. at investere i en Dalbo tromle, hvis du overvejer dette.

Hertil vil det dog også være muligt at investere i en Dalbo frontpakker, diverse stubredskaber og meget andet. Det hele kan vi selvfølgelig hjælpe med her hos Dansk Maskincenter A/S.

Dalbo Cultimax 800 ECO

Dalbo Cultimax 800 ECO er en videreudvikling af den meget populære CULTIMAX, som DALBO har produceret i mere end 15 år. Maskinen er en kraftig 8-bullet såbedsharve, med stor arbejdskapacitet, der er målrettet til økologiske landbrug. Den sørger for en god opblanding af jorden, idet der er stor gennemstrømning af jord og planterester. Samtidig sikres en stabil og præcis jordbearbejdning dels ved hjælp af kraftige drejbare hjul på hver sideramme og dels ved hjælp af det justerbare træk.

Overkørsel med Dalbo Cultimax 800 ECO er således med til at mindske forekomsten af ukrudt betydeligt. Selv kraftige ukrudtstyper med pælerødder reduceres med gåsefodens fulde gennemskæring.

Standardudstyr: 8-bullet harve med 210 mm gåsefodstænder · 3-bullet efterharve med 12 mm strigletænder ·  Hjul 520/50x17 · Støttehjul front: 200/60x14,5 10 PLY · Hydraulisk vægtfordeling · DUOFLEX-System. Teknisk data: Transportbredde: 3,3 m · Transporthøjde: 4 m