Berti Dansk Maskincenter
Berti slagleklippere

Berti Slagleklippere Dansk Maskincenter

Berti

Berti er en italiensk virksomhed, som med 60 år på bagen, er specialiseret indenfor et sortiment af slagleklippere, rabatklippere og rotorklippere.

De slagleklippere, som BertiI tilbyder, består af to forskellige produktserier: Agricultural Line og Professional Line. Berti leverer et udvalg af forskellige maskiner, lige fra små rotorharver til slagleklippere.

Velegnet til alle slags traktorer (fra 15 til 300 HK) og gravemaskiner (fra 1,5 til 35 tons).

Maskinerne er er specielt udviklet til vedligeholdelse og professionel klipning af grønne områder i byer, skove og på landbrug. Bertis vision er, at "gøre det umulige muligt" for kunder over hele verden. Maskinerne er af høj kvalitet.

Hos os kan du lige nu opleve de første fire modeller

  • En kraftig in-line slagleklipper til græs, buskads og beskæring op til Ø 10 cm. Velegnet til traktorer fra 90 til 200 HK. Ideel maskine til entreprenører, der skal klippe skråninger, grøfter, vejkanter og offentlige grønne områder.
  • Heavy Duty high-body slagleklipper med dobbelt transmission til traktorer på 90-180 CV. Ideel til at klippe græs, brak, underskov og til træbeskæring op til Ø 10 cm.
  • Klipper med hydraulisk foldesystem, til traktorer fra 90 til 300 HK. Den er velegnet til græs.
  • Universal slagleklipper, til traktorer fra 50 til 140 HK. Den er velegnet til græs.

Vi står altid klar til at assistere

Har du forelsket dig i maskinerne fra Berti? Men har du svært ved at vælge blandt dem? I så fald assisterer vi gerne. Har du brug for hjælp eller vejledning, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i en af vores butikker. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, ligesom du med egne øjne kan se nærmere på maskinerne fra Berti. Du finder os i hhv. Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.