Agrometer Dansk Maskincenter
Agrometer tilbyder unikke pumper og løsninger indenfor vandingsanlæg

Agrometer Vanding Dansk Maskincenter

Agrometer

Agrometer er en dansk fabrikant, der tilbyder unikke pumper og løsninger indenfor vandingsanlæg, vand, gylle og spildevand. De er garant for høj kvalitet, og derfor er det en fabrikant, vi har valgt at samarbejde med hos Dansk Maskincenter A/S.

Solide løsninger til moderne landbrug

Der bør ikke herske tvivl om, at Agrometer ikke er en ny aktør på markedet. Tværtimod fik den danske virksomhed sin spæde start i 1977. Siden da har de haft et fokus at blive den førende aktør inden for to specifikke områder inden for landbrug: vandingsanlæg og gyllehåndtering.

I dag kan de derfor bryste sig af at have Nordeuropas største sortiment, når det kommer til markvandingsartikler. Det er et sortiment, der indeholder alt fra pumper til komplette vandingsmaskiner - og begge dele finder du naturligvis i udvalget her hos os.

De er også kendt for deres udlæggerkoncept, som er en unik metode til gylleudbringning. Det er en metode, der giver et hav af fordele, herunder en længere udbringningsperiode, mindre mandskabsbehov samt færre gener for dine omgivelser.

Har du brug for et nyt ​​vandingsanlæg?

Er du på jagt efter et nyt vandingsanlæg, er det en god idé at have en Agrometer vandingsmaskine med i dine overvejelser. Der er nemlig tale om en solid og effektiv løsning, som bruges i en lang række landbrug over hele landet.

Hvis du ønsker at købe et sådant anlæg, er du heldigvis landet det rette sted. Hos Dansk Maskincenter A/S er vi nemlig forhandlere af deres pumpeløsninger til gyllepumper og vandingsanlæg - og blandt udvalget gemmer der sig naturligvis også en løsning for dig.

Hvis du har en sådan løsning fra Agrometer i forvejen, kan vi også være behjælpelige, hvis den skal repareres. Vi sælger nemlig ikke blot komplette løsninger, men kan også skaffe de Agrometer reservedele, du har brug for, for at kunne udføre den pågældende reparation.