Husqvarna Batteri Dansk Maskincenter
Særligt til boligforeninger

Massey Ferguson 1700 Dansk Maskincenter

Massey Ferguson 1700 - Din nye bedste kompakte partner

Massey Ferguson udvider hele tiden sit produktudvalg, så kunderne kan få maskiner, der passer til netop deres behov. Massey Ferguson udvider nu udvalget af kompakte traktorer ved at lancere to nye modeller på 35-67 hk i MF 1700 M-serien.

Det nye design har en høj specifikation med bl.a. en Stage V-kompatibel motor, en ny hydrostatisk transmission (med nøjagtig styring og højere tophastighed) samt en ny fabriksmonteret førerkabine. Traktorerne, der er bygget til at håndtere en lang række funktioner, giver det højeste niveau af ydelse, motorkraft, driftssikkerhed og komfort.

Massey Ferguson 1700 – Masser af anvendelsesmuligheder

MF 1700 M serien vil hjælpe dig med at levere de bedste kvalitetsstandarder med et højt effektivitets-, ydeevne- og sikkerhedsniveau. Hos Hou Camping bliver flere af mulighederne taget i brug. Se video fra pladsen, hvor vi viser de mange opgaver traktoren er på.

G2700 Giant Minilæsser Dansk Maskincenter

Giant minilæssere

Giant er en stærk og kraftig minilæsser med en høj løftekapacitet og løfte højde. Med et bredt produktsortiment er der en minilæsser til en hver arbejdsopgave.

Husqvarna Plæneklipper Dansk Maskincenter1

Havemaskiner fra Husqvarna

Husqvarna har været drevet af en passion for innovation siden 1689 og leverer professionelle skov-, park- og haveprodukter. Ydeevne og brugervenlighed møder sikkerhed og miljøbeskyttelse i vores banebrydende nyskabelser, hvor batteriløsninger og robotter er i førersædet.

En maskine til enhver opgave. Klik dig videre på linket til hele Husqvarnas univers af maskiner.

Berti Slagleklippere Dansk Maskincenter

Berti slagleklippere

De slagleklippere, som Berti tilbyder, består af to forskellige produktserier: Agricultural Line og Professional Line. Berti leverer et udvalg af forskellige maskiner, lige fra små rotorharver til slagleklippere.

Velegnet til alle slags traktorer (fra 15 til 300 HK) og gravemaskiner (fra 1,5 til 35 tons).

Maskinerne er er specielt udviklet til vedligeholdelse og professionel klipning af grønne områder i byer, skove og på landbrug. Bertis vision er, at "gøre det umulige muligt" for kunder over hele verden. Maskinerne er af høj kvalitet.

931f63c8ab80753d Org

CEORA™ – professionel græspleje på store arealer

Den næste generation af robotplæneklippere, CEORA™, er den ultimative løsning til alle fagfolk inden for grønne områder, der håndterer store græsarealer. Med systematisk klipning og virtuelle grænser bliver forvaltning af store græsområder nemmere end nogensinde før – samtidig med at der opnås enestående resultater.

Book demo

Lad os kigge forbi og vise dig en demo på f.eks. minilæsser, robotplæneklipper, slagleklipper eller traktoren. Vi ved, at nogle områder kræver maskiner, og vi kan finde den helt rette til dig. Kontakt en af vores sælgere herunder for aftale.