2024-04-11
Mød Mette: Eftermarkedstrainée hos Dansk Maskincenter

Mette er en ung, ambitiøs elev hos Dansk Maskincenter, der har taget et spændende spring fra dagligvarebranchen til maskinbranchen. Hun er et levende eksempel på, at man ikke behøver at være specialist for at starte en karriere i et nyt felt.

Hvorfor Dansk Maskincenter

Mette søgte en trainéeplads hos Dansk Maskincenter for at prøve noget nyt og spændende. Selvom hun ikke havde forudgående kendskab til traktorer, var hun tiltrukket af branchens dynamik og muligheden for at lære nye færdigheder.

Dagligdagen som trainée

Mettes typiske arbejdsopgaver inkluderer:

• Modtagelse af reservedele til montører og kunder

• Håndtering af ordre via telefon, mail og personligt

• Bestilling af reservedele til butik og lager

• Hjælp til værkføreren med at finde servicedele

Succeser

Mette har udviklet en stærk evne til at håndtere udfordrende situationer selvstændigt. Hun har mødt situationer, hvor hun skulle finde løsninger. I disse situationer har hun demonstreret tålmodighed og evne til at tænke kreativt for at finde effektive løsninger.

Mette er stolt af den udvikling, hun har gennemgået, og den viden, hun har tilegnet sig. Hun føler sig nu sikker i sine daglige opgaver og oplever en konstant personlig og faglig vækst.

Mette finder, at hendes viden fra virksomhedsøkonomi og IT er relevant i hendes daglige arbejde. Hun understreger dog, at der er en stor forskel på teori og praksis.

“Jeg er en person, som har det bedste, når der er noget at lave. Så højsæsonen glæder jeg mig mest til. Når skrivebordet er fyldt og telefonen ringer og kunder kommer ind. Så har det været en god dag for mig”. – Mette Kjær Jensen 

Et godt valg for de rette

Mette vil varmt anbefale en trainée-uddanelse hos Dansk Maskincenter til unge, der er interesserede i kundekontakt, økonomi, IT og et aktivt arbejdsmiljø.

Kan du lide kundekontakt, lidt økonomi og IT, samtidig med at du ikke kun skal sidde ned hele dagen, så er det et godt valg. Mette Kjær Jensen 

Mette ser frem til at bidrage til Dansk Maskincenters succes på lang sigt ved at:

• Udvikle sin produktviden

• Skabe mersalg

“Efter de første 2 år, kan jeg kalde mig selv handelsassistent, som åbner en del døre for mig. De ekstra ene år, som er lagt på, til eftermarkedstrainee, åbner endnu flere døre, og man kan se ude i erhvervslivet, at der er flere som er begyndt at bruge eftermarkedsdelen.” Mette Kjær Jensen

Mette er et inspirerende eksempel på, hvordan en trainée-uddannelse kan åbne døre til en spændende og udfordrende karriere.

Kom i praktik i udlandet

En del af uddannelsen er et ophold i udlandet, som både er en oplevelse for livet – på det personlige og faglige plan. Du kommer til at opleve et andet land og en fremmed kultur helt tæt på og du forbedrer dine sprogkundskaber. Du udvikler selvstændighed og viser, at du ikke er bange for at tage initiativ. Du lærer nye arbejdsmetoder og at omgås mennesker med an anden kulturel baggrund. Du får nye kolleger og venner. Det er muligt at lægge en del af praktikken som Eftermarkedstrainee i et andet land. Praktikperioden i udlandet skal være på minimum 3 mdr.

Har du spørgsmål til Mettes trainée-uddannelse hos Dansk Maskincenter, er du velkommen til at kontakte os.