2022-05-02
Daniel Blichfeldt Olsen ansat som sælger hos Dansk Maskincenter

Det er en stor fornøjelse at kunne afsløre, at vi har ansat Daniel Blichfeldt Olsen som sælger hos Dansk Maskincenter. Med Daniel får vi en praktiker med hang til digitalisering, men i hans verden skal det digitale altid kunne give mening, når vi står i marken i et par støvler.


Daniel kommer fra Danish Agro’s planteavls team i Syd og Sønderjylland, hvor han de sidste 5 år har stået for salg og rådgivning til en gruppe af egne kunder indenfor kemi, gødning, såsæd, olie samt forskellige produkter til landbrug og maskinstationer. Udover det daglige arbejde med køb og salg har Daniel ligeledes været dybt involveret i arbejdet med salg og rådgivning af nye digitale løsninger. Dette indebar desuden udfordringerne med at få løsningerne implementeret optimalt i praksis. Daniel har særligt haft fokus på tildelingskort i diverse terminaler, Soiloptix og Fieldsense produkter samt generel digitalisering af landbruget. Dette har bidraget yderligere til et stærkt netværk af moderne planteavlere på tværs af landet. 

Daniel er uddannet Agrarøkonom i 2013 fra Bygholm Landbrugsskole med merkonomfag i medarbejderledelse samt organisationsopbygning, hvor hovedopgaven omhandlede udfordringerne ved at opbygge sin egen maskinforretning. Deraf drømmen om at beskæftige sig med maskinbranchen.

Daniel har en bred praktisk erfaring med diverse maskiner, da han har tilbragt i tusindvis af timer bag rettet på forskellige traktorer på både flere store gårde og Maskinstation. Efter endt uddannelse har han taget en lang række efteruddannelser og  kurser, blandt andet i: salgspsykologi, strategisk salg og en diplom i ledelse ved Erhvervsakademiet i Aarhus. 

Daniels ekspertise skal være med til at opnå Dansk Maskincenters vision om at være kundernes fortrukne maskinleverandør. Kundernes efterspørgsel og de udfordringer, der følger med på det digitale område – Her vil Daniel kunne rådgive om det rette valg af maskine og løsninger.

Dansk Maskincenter har i alt fire afdelinger i Jylland, og Daniel får sit udgangspunkt fra afdelingen i Rimmerhus, hvor der ud over værksted og salgskontor også er udstilling af nye og brugte maskiner.

Privat er Daniel bosat i Østbirk, mellem Horsens og Skanderborg, med Nikoline og deres 3 børn.

Tag rigtig godt imod Daniel.

Daniel kan træffes på mobil 2727 4908 og mail dbo@dmcas.dk