Giant Dansk Maskincenter
Giant minilæssere

G5000   Bale Fork Giant Dansk Maskincenter

Giant

Giant minlæssere er hollandsk producerede, og vi forhandler disse minilæssere med Brdr. Holst Sørensen i Ribe som leverandør.

Vi kommer meget gerne hjem til dig med en Giant maskine, som du kan prøve i vante omgivelser.

Giant er garant for høj kvalitet

Når du køber en maskine fra Giant, er der flere ting, du kan føle dig sikker. Først og fremmest kan du føle dig sikker på, at du får en maskine, der byder på høj kvalitet. Giant har nemlig altid været garant for høj kvalitet, hvilket er gældende for alle deres maskiner.

Har du f.eks. gjort dig tanker om at købe en Giant minilæsser, skal du ikke tøve med at gøre alvor af dette. Gør du det, er du nemlig sikker på at få en maskine, der byder på høj kvalitet. Af denne grund er du også sikret, at du kan have glæde og gavn af den i mange år.

Har et stort sortiment

Til trods for, at det især er deres minilæssere, der har gjort Giant til et kendt navn, er det ikke alt, de har at byde på. Tværtimod har de et stort sortiment, der også byder på stampere, pladevibratorer, og meget andet.

Fælles for alle de maskiner, de har fokus på er, at de fås i et hav af varianter. Det er dog kun en fordel, da det sikrer, at du kan få en maskine, der er som skabt til dine behov. Det gør sig gældende, uanset om du vil købe en pladevibrator, en minilæsser eller noget helt tredje.

Da vi er Giant forhandler her hos Dansk Maskincenter A/S kan vi selvfølgelig hjælpe dig, hvad enten du er på jagt efter en ny minilæsser, en stamper eller måske en pladevibrator. Vi kan nemlig hjemtage hele deres sortiment samt hjælpe dig med at vælge den rette maskine.