Eftermarkedstrainee
Bliv eftermarkedstrainée med fokus på salg, logistik og indkøb

Eftermarkedstrainée Dansk Maskincenter

Vi søger eftermarkedstrainées

Overvejer du en elevuddannelse i en spændende, dynamisk virksomhed, hvor hver dag er forskellig fra den forrige, og ambitionsniveauet er skyhøjt? Så er uddannelsen som Eftermarkedstrainée helt sikkert noget for dig.

Som Eftermarkedstrainée vælger du en uddannelse med et væld af gode fremtidsmuligheder. En uddannelse, der ruster dig til et spændende og dynamisk arbejdsliv i handelsbranchen fyldt med mennesker og udfordringer, som med garanti vil være med til at udvikle dig både personligt og fagligt.

Airplane Sunset

Kom i praktik i udlandet

Et ophold i udlandet er en oplevelse for livet – både på det personlige og faglige plan. Du kommer til at opleve et andet land og en fremmed kultur helt tæt på og du forbedrer dine sprogkundskaber. Du udvikler selvstændighed og viser, at du ikke er bange for at tage initiativ. Du lærer nye arbejdsmetoder og at omgås mennesker med an anden kulturel baggrund. Du får nye kolleger og venner.

Det er muligt at lægge en del af praktikken som Eftermarkedstrainee i et andet land, hvis elev og virksomhed bliver enige om det. Praktikperioden i udlandet skal være på minimum 3 mdr.

Eftermarkedstrainée Dansk Maskincenter 3

Hvordan ser uddannelsesforløbet ud?

Forløbet er en kombination af en to-årig handelsuddannelse, hvor der på skoleforløbene arbejdes målrettet med alle salgets og logistikkens discipliner. Der indgås en separat uddannelsesaftale for de første to år. Det tredje år er et et-årigt traineeforløb, hvor det primært er oplæring gennem praktik suppleret med akademifag – f.eks. Salg og Salgspsykologi, Strategisk salg eller Forretningsforståelse.

Sociale Medier Ledige Job Dansk Maskincenter

Lær os bedre at kende

Du kan også lære os bedre at kende, vi er at finde på både Facebook, Linkedin, Instagram og Tik Tok.